Jag har hittat honom!

Äntligen har jag fått kontakt med min bloggcoach William "Teddy" Bergstöm. Han hade varit bortrest sa han? Men han berättade inte var. Men som straff bad jag honom att gå runt på stan och fråga folk vad de tyckter om mig.

Här kommer några personer som "Teddy" intervjuade.

#1 Sten
- Den mannen ska slås med en planka omgående tills han får fruktansvärt ont i ansiktet!

#2 Per
- Jag tycker den där snubben borde försvinna från det här landet!

#3 Gunnar
- Ehh fan jag tycker liksom bort med honom! Han är ju inte klok ändå!

#4 Mohammed
- Ehh snubben är  inte såhär bra liksom , då tycker jag att man ska ta bort honom istället.

#5 Emma
- Rolf S, är han rolig eller allvarlig? Asså han är ingenting för mig!

#6 Olof
- Vem fan är det?!

#8Erik
- Man kan ju bara hoppas på att han inte tjänar pengar på det han gör, för det vore ju förjävligt!

#9 Sandra
- Asså han är bäst! Så himmla snygg!

Fan "Teddy" du skulle ju ta några som tycker om mig din feta lilla jäv..
Nä nu ska jag inte vara taskig men det är bra att min bloggcoach är tillbaka i allafall! =)


Han har återvänt!

I can change the world in a thousand ways

Hej! Efter ett liten formsvacka har jag bestämt mig för att fortsätta mitt bloggande för att få människor att lära sig den  visdomen som finns inom mig. Jag tänker inte bli besegrad av "size zero " asen!  Jag kan förändra världen genom att gå emot alla dessa fjolliga bloggare! Det finns många sätt att besegra dem!

Ja just det i långhelgen har jag varit på en kryssning till Finland, tyvär inte Belgien, men det funkade ändå. Åkte med familjen. Det var en billig B semester, men farsan är ju städare så man kan ju inte lita helt på hans förmögenhet. Får se till att jag får försörja familjen sen när jag blir jättekänd och rik. ^^ 

Jag har tänkt. Jag har fortfarande inte sett till "Teddy"? Var fan kan han vara? Den lilla jäveln kan inte bara gräva ner sig för att läsar siffrorna är låga just nu! Han kanske har gått i ide i förväg? höhöhööhöhöhöhööhöhööh, vad rolig jag är! Ähh skämt och sido, men han dyker väll upp så småningom.

"I must be strong now!"



Farsan härjade rejällt under kryssningen till Finland! Här försöker han "ragga" på någon billig strippa!

Den ädle ställer krav på sig själv, den simple ställer krav på andra

Hej mina trogna fans! Är inte på något bra humör så här vid tolv bläcket på natten. Jag brukar vara tålig och förstående! Men nu är jag arg! Jag är ädel och jag ställer krav på mig själv. Vill uppnå något med denna blogg! På senaste har antalet läsare minskat. Vilket är inte kul! Vet inte vad jag gör för fel? Det är många som kanske ställer krav på mig, vilket är bra, men jobbigt i vissa situationer! Jag är ju bara människa! NI kan hjälpa mig att dela min sorg, men inte min börda!

Jag är trött på alla fjant bloggare som vill vara "size zero"! Varför har de så stora bloggar? De skirver massa patetiskt som: - Idag har jag varit duktig och varit ute och sprungit....huhuh vad duktig jag är! Nu ska jag dricka thé !
Idioterna tycker att man ska svälta ihjäl genom att äta jättelite grönsaker, fan man är ju ingen jävla kanin!? Vad händer? Var tog vår tid vägen när folk var som vikingar, där man tog sig ett stop mjöd och skålade!?
 
Vaa Faen, säger jag! Helt ointressant att alla läsa deras bloggar? Kan inte fatta att alla läser sån skit! I min blogg får alla i alla fall dela en gemenskap och lära sig av min visdom. Jag berättar också om min misslyckande så att ni läsare lär er att inte göra samma misstag! I bland gör jag bara saker utan att tänka mig för. Jag är i dessa situationer ett redskap, djävulens redskap må så hända!

Er viseman (jag) behöver er, mina undersåtars hjälp! Att få min blogg större än någonsin! Att krossa allt ont för att istället låta de goda regera i bloggvärlden.

Om inte statistiken ökar kan detta vara slutet för badboy! Jag slutar! Var fan är William "Teddy" Bergström i dessa krissituationer? Han är ju min coach! Fan också!
Ge förslag på förbättringar!

Jaa, Jag vet inte vad jag ska säga? Här står jag som ett fån och tittar ut genom mitt fönster. Är detta slutet? Vem vet? Det kan bara den vise svara på...


Funderar på at lätta ankar och segla ut till havs! Till en bättre plats? Kanske Belgien? (Jag på vår båt i sommras)

Del 2 av frågestunden

Nu kommer del två av frågestunden. Så luta er tillbaka och njut  av några minuters läsning av frågorna.

Tjenis penis roffe! Jag har ett bekymmer. Jag är helt galen i lagsporter men jag har aldrig vågat pröva. Saken är den att jag misstänker att jag är homosexuell. Hur tror du dom andra killarna reagerar om jag får världens bånge i duschen? Har du något tips på vad jag kan göra? Finns det någon lagsport som är lite extra bögig där någon annan kanske också tycker om killar?
Snälla svara Rolf :(
- Tjena! Håller helt med om att lagsporter är galet kul! Spelar ju själv i korpen. Det där med att få stake i duschen är ju ingen höjdare precis, men vad ska man göra åt saken. Antingen struntar du i det och blir knäckt genom att aldrig få uppleva lagkänslan inom laget. Eller så visar du att du är en man och går till träningarna och möter ditt öde. Du kan ju bli spöad, mobba, utfryst, psykisk mobbning osv. That´s life! Du kan alltid dölja ditt stånd genom att duscha sist eller ha en handduk på dig när du duschar. Det kan kännas lustig och lagkompisarna kanske frågar varför du gör det? Då svarar du bara: -Skit i det du! Då får du respekt med dig.
Om det finns någon speciel lagsport för bögar? Kan ju vara ett alternativ med curling, där är det ingen kropps kontakt och där man pratar mycket känslor osv. Lycka till med ditt dilemma!

Vad är bra matvanor för dig ? ;D
-
Jaa, allt som innehåller mycket fett och kolhydrater. Pizza, hamburgare och fläsk är gott! Jag minns matorgierna i Lund, där har det mycket god dryck och mat!

Hej roffe, jag satte på min kompis syrra i fredags. (som är 9, jag är 20) men vi använde dubbla kondom, och nu är min kompis jätte arg på mig. Hur ska ja göra? är jag normal om ja gör nått sånt?
Snälla svara. vill ha svar snabbt.
-
Alltså du bör nog uppsöka hjälp! Det verkar som om du aldrig fått legat med något som har två ben. Snarare fyrbenta djur. "Tur att du använde dubbla kondomer i alla fall om man ska vara positiv". Jag förstår att din kompis är knäckt! Du får be om förlåtelse, bjud han på en pizza eller något! Kanske lättar på stämmingen? Men som sagt du verkar  vara "Eine gross perverse ächlicher man" som man säger i Tyskland. Ett tips som du kan ta lärdom är att inte gå på små barn utan håll dig till getter och får istället! Funkar nog bättre för dig!! Så håll dig till dem både för din och andras skull!


Hej Rolf, när jag och min kille ska ha sex så blir inte det bra:(, ja kommer aldrig, men när ja är själv så brukar ja njuta med mig själv med en gurka inne i slidan, det är skit skönt:) men finns det andra bra gjejjer som man kan stoppa in?
Tacksam för svar:) <3
-
Okej det var tråkigt att höra att det inte funkar för dig och din kille. Ni kanske håller på att glida ifrån varandra? Andra så kallade "leksaker" kan ju vara att använda sig av en falukrov eller en stor morot. Det ger nog sammma höga effektivitet som gurkan. Testa!


Tja Roffe..jag undrar vad du tycker om alla vilsna loosers som vill ha hjälp med sina känslor efter bl a ha satt på 9 åringar och bongat i dushen.
Lite över gränsen frågetecken? Va en man o styr upp dem nu Rolf S!
- J
ag håller helt med dig! Det är en sjuk värld vi lever i! Finns folk till allting så att säga, men det är så samhället funkar idag. Dessa perversa människor bär på någon slags sorg, kanske haft en hård uppväxt från sin far etc. Men vi kan hjälpa dem att bära deras sorg, men aldrig att få bort deras börda.
Många ställer lite sjuka frågor och det klart de vill ha råd från visheten själv, det vill säga, jag.

Vad är dröm vikten för dig? :D
-
Ja du det beror lite på hur lång man är. Men är man närmare 190 cm så ligger nog drömvikten på 85-90 kg. Muskler ska det vara så klart!


Vilken är den bästa dieten som finns ?
-
Finns många bra dieter bla. galna Belgien dieten. Som bygger sin teori på att man ska äta ett piller som gör att man får ränskita. Men just nu är min revolterande diet med att äta hundfoder inne på dietlistan. Det funkar! Ät en tallrik hundmat en gång om dagen i några veckor så kan man se resultat.

Hej Rolf!
Jag undrar vad som står på INNE och UTE listan här nu i sommar? Lägg gärna till lite bilder så man vet vad som är flipp och flopp.
Over and out. Din blogg är underbar.
/Din hemlige beundrare MACKISEN
-
Tjaba Mackan! Man tackar och bockar, kul att höra. Inne denna sommaren är att steka gärnet, bli solbänd och fin. Sen är det inne att äta god mat och ta några bärs med polarna! Min diet är också inne, ät hundfoder!
Det som är ute till sommaren är att hålla på med olika smaltips och sånt trams! jag säg lägg ner det, ät gott och lev livet! DE som går på de olika smaltipsen kan jag bara säga: - Känn dig rökt din jävla dagslända!
Mer tips kommer senare i inläggen, med bilder och allt (Y)  

Var kommer du ifrån? :D
-
Lite här och där!


Del 1 av frågestunden

Det har trillat in några frågor sen igår och tänkte börja på några av dem nu  :D Tack för många bra frågor!
Hur blir man en stekare roffe?
-
För att bli en stekare måste man ha de rätta generna, som jag alltså! Man födds till stekare! Vissa föds vackra och vissa ja du vet. Men om man inte har det i blodet, kan man alltid jobba på det. Se till att göra några sköna moves och se till att stek mycket i solen. Använd svart/vit linne och ett par solbrillor! Det kommer göra susen!

Det är en sak jag alltid undrat, hur stor snopp har du badboy?
-
Ja det var en bra fråga! När den inte står rakt ut så ligger den väl på 12-13 cm ;D Helt okej alltså :D

Har du ofta sex i din bil? Och när får vi se på bilen? Har inte sett några bilder än så länge!
-
Just för tillfället har jag ingen bil. Men det kommer! Men på tal om jag jag ofta har sex i bilar så är svaret: Ibland! Det kan va mysigt men föredrar helst det i min sköna varma säng!

Tycker du att det är fel att ha sex med samma kön?
-
Ja det tycker jag! Det strider mot naturens lagar! Men när två tjejer pysslar om varandra på ett "erotiskt" sätt så tackar man inte nej ;)

Hej Rolf! Vill börja med att säga att din blogg är grym! En sak som jag funderat på under en längre tid är om du har någon flickvän eller föredrar du att vara singel och ta ett härligt runk då och då? :)
-
Hej Hej! Tack så Mycket! Just nu har jag ingen flickvän! Tur för alla tjejer alltså ;P. Men jag kan erkänna att jag alltid har varit en liten player! Jag gillar ungkarls livet med att man kan vara med vilken tjej man vill osv. Jag är jucket från götet! Jag är som Batman som plötsligt försvinner när han löst ett brott, fast jag försvinner från sängen då hehe. Men som sagt det är alltid härligt att dra ett runk utan att känna pressen från sin flickvän!

Är du oskuld? Om du inte är hur var det första gången?
-
Tydligt att jag inte är! Hade sex första gången när jag var 13! Det var i ladan. Med Gettotos änka :S Hon försökte äta upp mig efteråt som hon tidigare gjort med sin man, men jag hann undan. Rolig historia det där, kan berätta den en annan gång;)

Hej Rolf, jag undrar hur man blir en känd bloggare som du och omtyckt av alla? MVH, Roger
-
Bra fråga! För att bli känd så måste man ha viljan att vinna! Alla har inte det! Det är bara några få % som kan ligga på den högsta toppen! vi kan inte vara fler. Hur skulle det se ut om alla skulle spela i landslaget? Det krävs det där lilla extra för att nå toppen! Nä men jag ska ge dig lite tips Roger. Det krävs att du har talang, vishet (som jag), vinnarskalle, och kämparglöd! Man måste var ödmjuk för att bli omtyckt som jag! Jag är ju bäst helt enkelt!

Tja! Vilka sorters människor stör du sig mest på Rolf? En person jag starkt ogillar är Magnus Krepper, vad tycker du om han?
-
Det är en väldigt viktig fråga som du tar upp här! Magnus Krepper är en sådan person som föregår med dåligt exempel! Han är idiot! Han visar dålig moral osv. Tycker ofta synd om sig själv, han är också egoistisk, feg mm. Han använder sig av dominerande uttryck som gör folk ledsna. Så som "Jag vet inte vad jag ska säga" , "Här står jag som ett fån" , "Jag talar med honom!" och "Om du lämnar mig, så kommer du få ångra det!" När han säger dessa repliker gör han det med hat! Han vill kränka folk. Så på svaret om jag stör mig på vissa människor så är det sådana som honom. Som tror att de är något fast det är egentligen bara är en liten skit.  

Vad tycke du om Mikael Persbrandt?
-
Rena motsatsen till Magnus Krepper. Persbrandt är en av få människor som jag ser upp till! Han är stor, stark, charmig och har en förmåga att få kvinnorna på fall! Han öppnar inte käften i onödan utan säger saker vid rätt tillfälle. Han är en sådan person som sätter människor på plats! Och det gör han rätt i! Han klär sig ofta snygg, ofta i armani kostym, som signalerar att denna killen kan! Mikael Persbrandt är en sådan person som alla borde se upp till ! :D

Hej Rolf! Jag är en hipp och go tjej på 25 år. Ska på dejt med en kille nästa vecka och undrar om du kan ge mig några stadiga tips? Har pga mitt stålben inte vågat närma mig det motsatta könet på ett tag, men nu känner jag att det är dax att satsa lite! Eftersom jag inte varit aktiv på länge, eller ja, aldrig nånsin faktiskt, så är jag väldigt oerfaren och behöver som sagt några bra tips.. Hur gör man t.ex. när man suger av någon? Är det något man brukar göra på första dejten? Ska jag fråga om jag ska suga av honom eller frågar han mig? Hur urringad tröja ska jag ha? Läste i Vecko Revyn att det var väldigt inne med en djup klyfta och att man hade satt en blomma där.. Stämmer det? GE MIG ALLA TIPS DU KAN! /desperata inger
-
Hej Inger! Jag försår ditt problem! Måste vara jobbigt det där med stålbenet! Men eftersom du inte varit aktiv som jag förstår inom den "sexuella" biten så borde du köpa en dildo. Så att du kan tillfredställa dig själv. Det är nyttigt att få fram allt! Utlösning eller orgasm så att säga är inte bara bra för att det är skönt utan också ger det en form av träning. Du förbrukar många kalorier! Det kan ju vara bra för dig, Inger!  Sen när du ska träffa din dejt gäller det att du har fina kläder! Om du har stora fina bröst kan en urringad tröja en vara en jättebra idé! Så satsa på det! Sen är mitt förslag att du har några snygga tights. Helst lite upprivna så det blir den där sexiga känslan (Y)!  Det där som vecko Revyn skrev är bara bluff, du ska ha blomman i munnen eller i håret! Ja när det kommer till den sexuella biten om du ska suga av honom eller inte. Så spelar det ingen roll om det är första eller femte dejten ni är på! Viktigaste är att det känns bra. Om du kännder dig upphetsad av honom och han känns okej för dig så tveka inte. För att testa detta kan du lägga din hand mot hans penis, så att du känner den. När du har gjort det får du invänta hans reaktion! Om du ser att han gillar det börja försikigt att dra ner gylfen och knäppa upp byxorna! Och för att svara på frågan om han ska fråga om du ska suga av honom så är det helt okej med! Vill han det och du vill de, så kör bara! Men det är proffsigare om du gör som jag skrev först, att smeka hans penis först! Sen om jag inte missuppfattade det fel så undra du hur man gör när man suger av någon? Men eftersom jag är kille har jag ju aldrig sugit av någon men det går till följande: Tänk att snoppen är en banan. En stor fin banan som du ska skala. Du börjar med att dra ner skalet på banan, samma sak gäller med kalsongerna på killen. Sen börjar du suga på bananen upp och ner, ner och upp. Akta dig bara för att inte bita bananen (penisen) med tänderna. Det gör fruktansvärt ont, har själv varit med om det tidigare men det är en annan historia mohahha! Sen när bananen smält sönder betyder det att killen du sugit av fått utlösning! Träna gärna hemma med en banan så du hajar principen! Hoppas det löser sig Inger // ROLF S


Krepper visar dåligt omdöme 

Det är dags!

Nu är det dags för frågestund! Ni mina kära läsare ska kommentera på detta inlägg och skriva massa olika frågor om allt möjligt. NI kan skriva allt från väder och vind. Så det är bara att att kommentera :D 

Med tunga steg...

Med tunga steg hem från festen smakade bajs i munnen, mådde som pesten. Satte mig på en sten vid stranden med en en halvtom Lapin i vänstra handen. Tittade ut över götets kust. Jag ville hem, jag ville ge mig av. Hem till tusen sjöars land. Jag satt ensam på en strand och drömmde om Belgien.

Så var det för mig kl. 5 i morse. Vi hade fest igår och det var bra drag! Vi höll på hela natten lång! Man är något bakis idag men det är smällar som man får ta. Jäklar kom på att vi har ju skola idag, satan också! Jaja får väl komma lite försent. Lärarna har ju förståelse för att jag är stjärna!

Take Care!





Skönhet för mig!

Hejhopp! I helgen har det inte blivit mycket bloggande p.g.a många viktiga möten, affärer osv. Det är som jag brukar säga många som vill ha tag i en, man är väl populär så att säga! Många har under veckan undrat om hur min drömtjej ska se ut osv. Och idag fick jag ett mail från Ulrika som undrade om hon hade potential för att vara modell. Hon skickade en bild som ni kan se längst ner på inlägget. Ja du Ulrika, vad ska jag säga? Skönhet för mig är kvinnor med "Big Boobs" och det har du verkligen så det är ett plus. Kanske något för stora, men det är en världslig sak. Du har också Belgiskadrag som gör att ditt ansikte får en naturlig skönhet. Du måste jobba mer på din hållning. Din rygg ser lite sne ut, du får jobba upp ryggmusklerna. Men som modell räcker du inte till just nu, men om man har bra motivation, målmedveten och är framåt kommer det "nog" lösa sig för dig också! Men dina plus size Boobs måste jag säga: - näää tack!


"Plus size Boobs"

Jag gör vad som helst för pengar!

Hej! Idag har man bara varit i skolan en timme. Mycket skönt! Efter skolan kom det fram en gammal tant och sa till mig att om jag skrapade hennes trisslott så skulle jag få hälften av vinsten om hon vann!
- jajja, sa jag. Jag gör vad som helst för pengar! HAHAH
Det roliga var att hon vann 1000 spänn! Fick 500 riksdaler alltså, inte helt fel! Pengar rullar in som det ska det går bra nu!

Senare på dagen gick jag och min bäste vän Per till resebyrån för att beställa en resa till Grekland i sommar.
 Då kom det in en kärring och började klaga på personalen hon sa: - Vi bokade en utflykt till en vattenpark, men ingen talade om att vi skulle ta med våra badkläder och handdukar.
Sen gick hon därifrån. Vilket jävla spån! Är man så dum? Men alla kan ju inte vara en visman, som jag :D

Ne, nu ska dra mig tillbaka! Vi hörs kära fans!













Raggningstips # 2

Jag gick fram till en tjej idag vid ett Tivoli :D:D

Så här gick samtalet till:

Jag: - Öhh, tivoli, tivoli , tivoli. Gillar du tivoli eller?
Hon: - Jaaa.....
Jag: - haha okej, ehh jag tänkte fråga dig en sak. Vill du hänga på hem till mig och käka glass och hångla lite?
Hon: - Skulle inte tro det!
Jag: - Hahhahha. Gillar du inte glass eller ? hehe tjadå!
Hon: -  Men herregud är det något fel på killen?

Samtalet slutade så! Men som sagt "I´m the one and only"

Drömtjejen

Idag är jag aktiv! Det är många som kommenterar och skickar mail och undrar hur min drömtjej ser ut!

En kommentar var från Anna som skrev:
- Badboy hur ska din drömtjej se ut?


Jag är ju som sagt tjejmagneten från Göteborg och så här är min motivering till min drömtjej:

- Hon ska vara elegant, ha mycket pengar och ha rejälla spenor! Hon ska vara som min lila gosiga valp, som man kan "kela" med. Som min hund Lois! Hon ska vara lite halvpuckad så att jag kan överglänsa hennes smarthet, fast jag är ju vishetensman så jag kan ju redan allt men ändå. Och framförallt ska hon vara snygg!

Hoppas ni fick ett bra svar ! :D



Brudar, brudar förhoppningar!

Raggningstips!

Hej på er !! Fint väder idag, har stekt rejällt mycket och förbättrat på solbrännan inför beachen -09. Yeah!

Tänkte ge ett raggningstips idag!
#1
Idag gick fram till en tjej vid ett café, så här löd samtalet:
Jag: -  Aha här sitter du och dricker kafé helt plötsligt, ehh får jag sitta bredvid dig eller??
Hon: - Jaa, det kan du väl.
Jag: - Hööhöhhhaa. ööhhh tänkte fråga en sak. Om du ska hänga på hem till mig och käka makaroner och hångla?
Hon: - Nee skulle inte tro det!
Jag: - Hahha vadådå? Gillar du inte makaroner eller ? hahah ehh tjadå! 

Sen slutade samtalet. Men som sagt, bättre lycka nästa gång!


Mina makaroner som är så goda....



RSS 2.0