Mitt andra hem

Hej hoppsan alla fans! Jag är fortfarande på semester i det underbara landet Belgien! Solen skiner och vi steker ordentligt jag och Per ! :) Har inte hunnit upptatera på länge för  tiden har gått åt till att sola, bada och festa : ) Men lovar förbättring när jag kommer hem :D Men när man är i Belgien blir man så glad att man vill hoppa av glädje. Belgien är mitt andra hem så att säga...





Har blivit många trevliga fester under semester tiden i Belgien!


Jag känner mig trygg...

Ska bara säga att det känns otroligt skönt att min farbror Frank och hans tappre gris ser efter huset medan jag är på semester i Belgien! Känns tryggt att man kan lita på folk i dessa tider!

Nu ser jag fram emot en lång och skön semester i Belgien! 

Belgium here I come! 



Frank och hans gris är pålitliga figurer! Alltid lika ambitiösa och aktiva :D

Skolavslutning!

Imorgon så är det äntligen sommarlov! Är så trött på skolan att jag vill spy. Jag måste spy!!! Fordonspogramet är en krävande linje och man måste verkligen anstränga sig för att hänga med i skolan, speciellt i teori ämnena. Vi ska kasta ägg på en lärare imorgon som vi hatar, hon undervisar naturkunskap! Hon är ett as! Kommer bli kul dock kommer jag att sakna alla sköna kompisar under sommarlovet.
Måns min klasskompis har erbjudit sig att bli min livvakt! Jag ska fundera på det men det kanske skulle vara en bra idé! Jag kan ju i och för sig slåss, men alltid bra att han en livvakt = )

NU i sommar kommer det bli mycket steeeek och jag ska koppla av! Vi kommer nog att åka till Belgien vilket blir trevligt:D I love Belgien:D Nu är det bara ett år tills jag själv tar studenten. Tänk att att självaste stekar Roffe kommer ta studenten :D Blir nästan lite rörd när jag tänker på det! Hahha jag spås att bli en mycket framgångsrik människa, vilket jag vet att jag kommer bli :D 

  Hejdå!


Taaack Måånss! Att du erbjuder dig att vara livvakt! Ser ni hur farlig han ser ut! Han är hälsosam också!

Tejpa igen hålet på dem....

Hallo tegen je! Som man säger i Holland. I helgen har det blivit mycket stek och festande! Fan Svante min kompis blev tagen av snuten! Nu sitter han fortfarande i häktet. När vi gick från krogen och skulle ha efterfest så mötte vi polisen. Då gick Svante fram till dem och grymtade som en gris "nöff" "nöff"! Då sa polisen till att han skulle sluta , men han fortsatte. Vi garvade as mycket, men polisen blev tydligen förnedrade och brottade ner honom och tog honom till häktet. Vi blev helt tysta några minuer och då plötsligt sa Erik: - Hoppsan, hoppsan!
Vi skrattade och gick vidare till efterfesten. So what liksom Svante klarar sig alltid. Men han har suttit i häktet i två dagar nu, men det löser sig som kärringen sa när hon sket i badkaret! HAha!

På krogen var det förresten några fjantar som trodde de ägde stället.  Så jag och Per gick fram till den för att lära dem en läxa. Jag sa: - Tejpa igen hålet på dem, jag orkar fan inte höra på dem!
Per min trogna vän fick tag i tejp och tejpade igen käften på dem. Bra jobbat!

Nu ska jag käka pizza vi hörs! Pussokram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Dessa fjantar trodde de ägda baren. Speciellt den där i mitten! Jag och Per visa vilka som är kungar i baren! Jag tog en bild innan vi tejpade igen hålet på dem!

Vem jag litar på mest?

Heej! Jag har fått många frågor om vilka personer som jag litar på mest i svåra situationer. Den första som jag litar på är min bäste vän Per! Han är galen och skön :D Mkt trevlig person! En person som jag litar mest på! Den andra jag litar på efter Per är William "Teddy" Bergström. Han är mycket kompetent och ansvarsfull. Den tredje jag litar på är den där stenen som ligger framför mig och sist litar jag på Palm! Han är ett svin!!   

Snart är det dags för val till Europaparlamentet. Se till att rösta på det som känns bra! Jag talar inte om vilka jag röstar på. Ni får gissa genom att kommentera ! hahah.
Men en vacker dag ska jag nog starta ett parti som blir grymt stort! Vishetspartiet (VP) ska det heta =)

Sen finns det ett uttryck som jag brukar säga : När en politiker säger att vi sitter i samma båt så var på din vakt, det betyder det att det är du som skall ro!



Palm är ett svin!
  

RSS 2.0