Bara den ovetande blir arg, den vise förstår

Det är en kämpig tid just nu och det är mycket att stå i. Jag har fått några mail frågor och en gammal svikare har också frågat mig om några visaord.

Den första frågan var från Emilio:

tjenare badboy :) har en fråga om dieten, får man mer pubishår om man börjar med detta?:)

Svar:
Ja du kära Emilio! Det stämmer att pubiskrullet kan växa en aning. Hundfoder innehåller nämligen mycket vitamin B som gör att pubishåret växer! Ha det bra Emilio
//ROLF S

Sen har Palm den gamle aset ringt till mig. Han frågade hur det var med mig och om jag kunde förlåta honom för de tidigare incidenter som inträffat. Jag sa ,som jag brukar säga: Bara den ovetande blir arg, den vise förstår.  
Jag har förlåtit honom nu! Men efter en stund frågade han mig så här: - Du Rolf? Jag undrar om du tror att jag kan bli något nån dag? Typ sång stjärna i idol eller typ rik eller något sånt?
Jag svarade så här: - Kära Palm. Du är glad och go, men stjärna lär du aldrig bli!  ÅH Palm, hur kan du tro att du ska bli vår nästa idol?
Han blev tyst och knäckt. Det lät som han blev ledsen, men jag vet inte riktigt? Sen sa det bara *klick* och han var borta. Han tar det nog inte så illa, han får rycka upp sig, den gamle svikaren. Bit ihop bara!




Palm, du är glad och go, men stjärna lär du aldrig bli!

Inte gör det dig nått!

Hej! Idag vaknade man upp till ett strålande väder! Dagen började med att jag gick upp kl:07:00. Vi hade prov kl. 08:00 i matte så jag var tvungen att skynda mig till skolan. Åt snabbt och tog i ett kilo vax i håret och stack mot skolan. Men halvvägs tlll skolan vurpade jag med cykeln och skrapa upp hela benet. Men jag fortsatte min färd! Men 3 minuter senare kommer en svart katt springande framför mig så jag väjade undan och for rakt ner i ån som ligger vid vägkanten. Blev dygnsur! Kall och frusen kämpade jag mig fortfarande mot skolan. Klockan var då kvart i åtta och jag var tvungen att komma i tid till provet. När jag nästan är framme vid skolan kolliderar jag med en liten unge som kom utcyklande framför mig. Pang sa det så låg man i backen igen. Ingen ovanligt denna morgon. Ungen började grina och det tog år innan man tröstat färdigt honom. Jag kollade snabbt på klockan och såg att den var tio över åtta, shit! Sliten som jag var kom jag in klassrummet kvart över åtta. Jag kom in darrande som en liten sliten tomte, min blick var tom av förtvivlan. Läraren sa: - Du är sen, du får inte göra provet! Du kan gå nu!
Då svarade jag: - Sååå! Roffe fryser. Men inte gör det dig nått och inte gör det mig nått!
Sen gick jag haltande iväg, stängde dörren och allting blev tyst.





Om jag föregick med gott exempel?

Idag har varit på stan med Affe och Lisa! Vi fikade på något café, det var gott :D Sen gick vi till mcdonalds och skulle käka!

Ni kanske undrar om jag typ skulle föregå med gott exempel så som att avstå mat och dricka loka istället?

I helvete heller! Jag tog den största menyn av dem alla! QP med bacon, stor dricka, stor stripes, 6 små cheese hamburgare och till efterrätt en glassbomb! Min egna remix som jag beställde. Den bestod av två mcflurry med extra mycket chockladsås och sen blandade man ihop det med pommes frites! Det blev mycket gott :D Personalen var jätteglada över mitt förslag (eller inte).
 


Om jag drack loka? Nee fyy helvete! Inte loka! Man måste ju ha mat!

Vem skickar sådan här skit??

Nu har något stolpskott skickat en present till mig igen! Förra veckan skickade någon en pälskrage? Det är ju så fult!
Ja nu till saken, när jag kom ner till statoil kände kvinnan i kassan igen mig.
- Det är du som är Rolf va? Du har fått ett paket igen.
Jag tog emot paket och som vanligt stod det ingen avsändare. Typiskt!

Men det värsta av allt var att det var Grönt thé i paketet! ohh jag hatar Grönt thé!!!!! Usch och fyy!. Jag blev så arg! 




Lägg ner hela konceptet med det här! Grönt thé va fan!??

Den berömda blogghunden

Vill bara säga till alla att jag tycker min lilla vovve Lois är så bra! Han är så liten och gosig :D Han är bäst! Varför är han bäst då? Jo för han är Lois! Det är Lois!


Lilla Lois! Kelar med min faster Greta : )

Min nya diet

Hej! Jag är på strålande humör! Varför det? Det har jag ingen jävla aning om! hahah! Men jag har kommit fram till en ny revolterande diet som kommer att slå folk med häpnad. Det är ingen jävla thé diet om ni tror det utan min teori bygger på ett gammalt recept från min faarrfarrs fars tid. Man ska äta hundfoder! Det gör att ens hud finare och man slipper irriterande finnar! Testat idag och du kommer märka skillnad direkt. Man ska börja i tid, då kommer du få den finaste huden i världen! Det är fiint! För eventuella frågor skriv till mig på min mail: [email protected]! Take care!



Lillebrorsan har redan skolats in med dieten! Han äter Hundfoder minst en gång om dagen : ) 

Hyllningslåt till Badboy

Hellihallo alla könshuvuden :D Nu är jag tillbaka och jag ber om ursäkt för att jag inte upptaderat bloggen på ett bra tag. Detta p.g.a att jag varit på semester. Måste ta en paus från allt bloggande ! Jag var i belgien under påsk och hälsade på min belgiske vän! Mycket snack, stek och massa öl :D
Det roliga när jag kom var att när jag checkade min mail så hade jag fått en hyllningslåt av Christer Jansson från Malmö.

Mycket trevlig låt , såhär går den: (Tänk dig "Jag vill vara din Margareta"  låten)


Rolf Skoglund, han skrev på , för bloggen. Per sa: träna ska du varje dag! Då svara Rolf: Jag är hetast när det gäller! För Han har varit i Belgien och La manga in för denna stund, stekt på stranden. Spelat massa vad som ger pengar på kontot, när kompisarna arbetar hårt på jobbet, kör Roffe redan hårt bland parasollen. Formen är på topp, allting pekar upp i Roffes kropp! 
Farsan sa: Fasiken , var du är bra. Roffe log, kalas han tog och föreslog. För alla vet ju att Roffe är folkkär!!!  
För han har varit i Belgien och La manga in för denna stund, stekt på stranden. Spelat massa vad som ger pengar på kontot, när kompisarna arbetar hårt på jobbet, kör Roffe redan hårt bland parasollen. Formen är på topp, allting pekar upp i Roffes kropp! Jaaaaaa, för han varit i Belgien och La manga in för denna stund , stekt på stranden. Spelat massa vad som ger pengar på kontot, när kompisarna arbetar hårt på jobbet, kör Roffe redan hårt bland parasollen. Formen är på topp, allting pekar upp i Roffes Kropp!  Formen är på topp, allting pekar upp i Roffes kropp!
 


Ja, vad ska man säga? Man blir nästan lite rörd! : )



Christer Jansson en utmärkt trubadur!

I have a dream!

Alla har ju olika mål som man vill uppnå i livet! Om du är Fattig eller rik. Tjock eller smal. Alla har som sagt olika mål! Vad är då mitt mål med livet? Frågan är svår? Jag vet inte helt säkert, det jag vet är att jag vill uppnå något kreativt! Pratade med "Teddy" (Bloggcoach) förut och han kom på ett förslag? Låter helt sjukt (se bilden), men tror det skulle kunna gläja många. Få många att bli inspirerande till att uppnå saker som man vill i livet. Man kan lyckas med det mesta om man bara vill!

Dagens visa ord: Sjömännen ber inte om medvind, han lär sig segla.


Detta är mitt mål att kunna någon dag!


Dagens to do-lista

Hej hopp! Jag har väldigt mycket att stå i just nu! Såhär ser dagen to do-lista ut.

-Skola 08:00-10:00
-Skolka 10:00-13:00
-Gå på sista lektion 13:00-14:30
- Möte med William "Teddy" Bergström (Bloggcoah)14:45-15:20
- Köpa sprit 15:30-15:45
- Hem och sova! 16:00-17:05
 - Käka mat! 17:05-19:00
-Val av outfit och festfix! 19:00-20:00
- FEST hos Svante !!! 20:16- och en obestämd framtid framåt!

Min mail är alltid tillgänglig: [email protected]
Sen har jag Bilddagbok också, sök på: Badboyreturns


Kommer bli bra drag i idag! Svante står för kostnaderna om något går sönder, eftersom vi är hos honom :D

Ändrade planer

Sitter här för mig själv och skrattar samtidigt som jag nynnar på låten come along, come along with me.....
Det har skett ett misstag mellan mig och min bloggcoach Per! Han kom inte på vårt möte idag vid halv tolv tiden och det kan jag ju inte acceptera! Även om han är min bäste vän så tror jag han inte håller som bloggcoach. Han sa till mig upprört: - Men jag är ju din bloggcoach.
Då svarade jag: - Per, det är ändrade planer nu!
Jag har nämligen ersatt honom med en ny bloggcoach William "Teddy" Bergstöm ! Skön kille, tror jag. Känner dock inte honom men vi kommer nog överrens :D MOhahha


William "Teddy" Bergstöm

RSS 2.0