Hakuna Matata

Tjena :D Helgen har varit bra och jag har festat en hel del! Spelade in ett videoinlägg med min lill kusin Egon. Lärde honom vad som är livets källa. Whiskey alltså. Lita hakuna matata känsla....
ROLF S

KLICKA PÅ BILDEN!


Smakar vår och äldre herre

Hej hoppsan alla svin! Fick ett mail från Bengt Ollesson förut idag med frågan om vad jag rekommenderar att äta och dricka när man är ute på krogen?

Svar: Jag brukar, jag brukar äta en plankstek. Till planksteken sköljer jag gärna ner med en helt vanlig kraftfull nr 4435 på systemet, fyra solar. När jag smakar på vinet nu så känner jag att det passar till en kraftfull förortsflundra med dunkelfärgad mos. Smakar lite bittert, slaviskt oren. Äter man oxfilé rekommenderar jag en helt vanlig nr 4834, 7000 solar. Mmm svampig, len som en konflikträdd kallsjänka. Fyllig, hela bålen reser sig upp som en elefantpenis. Till sjötunga passar det bättre med nr 2714. Mmmm smakar vår och äldre herre! Mmm känner smaken av flyttspackel och mjäll från en mans hår.....


Detta är några alternativ som jag brukar välja när jag är ute på krogen! Hoppas ni fick lite inspiration till vad ni ska äta!

ROLF S

Nr: 2714 på systemet rekommenderas starkt!


Jag hatar Palm!

Tjena! Lurade hem Palm till mig för att ge honom det han förtjänar, stryk alltså! Se mitt exklusiva videoinlägg när jag förgör sådana as som Palm! Enjoy it!

ROLF S



Klicka på bilden!


Grönt te VS Sprit!

Tjena, tjena! Man kan tycka de är fjantigt att jämföra grönt te med sprit. Till och med den mest osmarta kan ju räkna ut vad som är bäst! Eller hur? Checka in videoinlägget!

ROLF S

Klicka på bilden!


Min gamla dagmamma

Tjena, tjena! Fick idag en rolig kommentar på bloggen från min gamla dagmamma. Såhär skrev hon:

ROOOOLFF, är det du? Det är din gamla dagmamma som frågar. Du får gärna kom in på lite kaffe någon gång.

Jag kommer gärna till dig och dricker några koppar kaffe. Jag minns alltid när du försvarade mig när Palms föräldrar skällde ut mig för att han trakasserat honom. Du sa alltid: - Han får väl skylla sig själv att han är en sådan mes!
Detta värmde verkligen när man var ung och dum. Sen minns jag även att du gjorde en fin låt som hette "om våren". För att hedra dig som en bra dagmamma spelade jag in en kort del av låten i ett videoinlägg som ni kan kolla på igenom att trycka på bilden.
Ni får ha det bra så hörs vi!

ROLF S



En sund självkänsla

Tjena, tjena. Blev idag intervjuad av GP som frågade om jag hade ett exempel på sund självkänsla.

Jag: - Jag var nere vid mitt sommarställe i helgen. Det var alldeles stjärnklart en kall vinter kväll. Och det var miljarder stjärnor som glimmrade på himlavalvet och havet låg alldeles blankt. Det susade i träden och man hörde en liten uggla som hoade. Jag tänkte, så jävla märkvärdigt är det ändå inte. Stjärnhimmlen och havet osv...

Journalisten: - Men är inte det...

Jag: - Det är vad jag kallar sund självkänsla.

Journalisten: - Men det kallar jag storhetsvansinne!

Jag: - Äh nu håller du käften! Men vem hade då världsalltet, stjärnhimmlen att visa upp sig för om inte jag stått där och tittat i fyra timmar?

Journalisten: - Miljontals människor på jordens nattsida till exempel!

Jag: - Det skiter jag fullständigt i, din gamla värmlänning! Nu håller du käften! Jag tycker att jag är världens medelpunkt! Det är en sund självkänsla skulle jag vilja påstå.

Journalisten: - Men asså du är ju galen....

Jag: - Kan du hålla käften nu? Kan du hålla käften nu? Du är en liten intensiv jävel som surrar hela tiden. jag blir vansinnig! Kan någon ta ut den här människan? En jäkla hudpåse som sitter här och stinker! Jag blir vansinig!

Sen slutade intevjun. Blev väl sådär men han fick så han teg iallafall :D

Har haft en tuff tid...

Hej! Har hänt lite mer grejer som jag inte orkar skriva om så ni får ett videoinlägg istället. Klicka på bilden som vanligt så får ni se inlägget.

William "Teddy" Bergström fick smaka näve som han förtjänade!

 

 


Ännu en dag i källaren

Hej! Är fortfarande kvar i källaren. Föräldrarna börjar nog undra vad jag tagit vägen, hoppas de inte ringer polisen bara? Här får ni ett nytt videoinlägg där ni kan följa min ensamhet. Ta hand om er alla suckers! :D

Klicka på bilden för att se videoinlägget!


Första videoinlägget

Nu har jag äntligen börjat med att videoblogga. Ser det som en stor ära att jag offrar min stackars kropp bara för er läsare : )


Tryck på bilden för att se inlägget


RSS 2.0