Det har inte jag nått med att göra

Nu har den "berömde" Dennism fått stryk i en park. Han satt där på en fjollig filt av päls och drack hälsodrycks skit eller vad det heter. Han har fått styk som sagt, men det har inte jag nått med att göra....

....eller så har jag det ;) mohahhaha!




Ja du DM, nu är du inte så mallig längre va??!


Jag rådgiver de som har problem...

Hej alla könshuvuden! Helgen har varit chill med fest och annan skit. Per och jag blev jagade av snuten i lördags...
Vi tog traktorn och slirade upp grannens tomt. Jäklar vad arg han blev, så han ringde polisen och det vara bara för oss att åka därifrån i högsta fart. Som tur var så kom vi undan. 

Det var helgens händelser men nu till dagens ämne. Jag är en visman i mina bästa år. Hjälper de som har svåra problem eller om man bara vill prata. Jag finns ju här. Jag har fått en fråga från en anonym person som jag tänkte svara på. Frågan löd såhär: 

-Rolf! Jag är i desperat behov av din visdom! Problemt ser ut såhär: Vi fick en ny elev efter sommarlovet, en tjej i vår ålder med samma hårfärg som birk borkason. Och nu till mitt problem! Jag HATAR henne! Hon ställer dumma frågor och drar tråkiga skämt! HJÄLP BADBOY! HUR BLIR JAG AV MED HENNE? Kan man bara röja henne ur vägen?

Tacksam för svar!

/En vän

Svar: - Kära anonyma vän. Jag förstår verkligen ditt problem, vet hur det känns med andra ord. Ibland dyker det upp massa AS som trilskas. Sånt är livet. Jag får en klockren bild av hur hon kan vara. Jag har haft samma problem en gång och jag vet hur du ska gå till väga för att knäcka henne. För det första ska du börja med att sucka varje gång hon ställer någon konstig fråga. För det andra ska du säga varje gång hon försöker dra ett skämt: - Fy Fan vad tråkigt skämt!
Säg det med bestämd röst. Sen för det tredje, så varje gång hon råkar klanta sig eller säger fel så ska du snabbt säga: - VAD GÖRU!???? 
Då kommer hon förstå att du hatar henne och på så sätt kommer hon att sluta i din klass! Som plan B kan du anställa någon på skolan som  kan röja bort henne. Det finns alltid pålitliga människor på olika skolor som ställer upp. Det är tillåtet att be om den tjänsten. Det kan låta konstigt, men ibland behövs sådana jobbiga människor förgöras! Hoppas du tar till dig mitt tips så hoppas jag att det löser sig för dig!
// Puss ROLF S  


Ett exempel på as som ska röjas bort!

 

 


Jag är så barnslig...

Fan klockan är 22:01 nu och jag är så jävla packad! Fan ser knappt vad jag skriver. Jag, Olle och Per har tagit oss några järn så nu är vi uppe i varv. Vi ska vidare senare till några galanta damer för mycket humana priser. =)

Dagen har annars bestått av skola och efter det så hängde vi på stan. Gick in i en damaffär för att köpa damtrosor till Karin. Hon har varit lite pigg i bäret det senaste så att säga.. Sen frågade jag hon som jobbade om trosorna var starka i grenen. Men då började jag plötsligt skratta. Jag blir så fnissig när jag ska köpa damtrosor. jag är så himmla barnslig... 

Ähh nu har jag inte tid för detta ska vidare, dagen är ju fortfarande ung (Y) PUSS!


Får man bjuda på en knapp? Olle som börjat på sin andra flaska ikväll...

 

 

Jag vill känna mig fri!

Jag vill känna mig fri frii det är min filosofi. Kolla, kolla. Jag är en repokille. Även om jag sitter på kåken idag så kan ni hålla med mig, att det var inte dit jag ville....

Så vill jag alltid känna mig! FRI! Dagen har annars bestått av skola och efter det blev det pizza! Mumsigt!! 
Sen jag kom hem har jag lirat CS med min kära vän Algon. Mycket trevligt! Vi ska nog fortsätta hela natten, vi skippar skolan imorgon tror jag :D 



Algon är en riktig nörd! ;)

 


 

RSS 2.0