Besviken...

Hejsan allihopa :D NU är jag riktigt besviken...jag köpte en armborste igår av en gubbe inne i stan för 200 kr. Han sa att det var sånt tryck i den att pilen skulle kunna gå igenom en betongvägg. Woow, tänkte jag. Men när jag skulle testa den mot vår vägg hemma så lyckades jag träffa min bror i magen. Ambulansen kom direkt och då sa jag till en av ambulansmännen:
- Jag är besviken, här blir man lovad att armborsten ska gå igenom en betongvägg och sen går pilen inte ens genom min klena brorsa!

Nu ska jag tröst äta en pizza mer Per :D





                                                                                          
                   Köp inte en sådan här, du blir bara besviken


Det är vattentätt

Hola! Nu har det hänt saker på skolan. Svante min käre vän kom till mig i skolan och bad om hjälp. Han läser samhäll kultur och har en as jobbig lärare vid namn Angelica Nohling. Hon har gett dem ett svin svårt prov som de ska ha i naturkunskap B. Det är totalt omjöligt att klara det enligt Svante så han bad mig om att röja henne.

Samtalet löd såhär:
Svante: - Kan du hjäpa mig att på något sätt kunna få Angelica att ställa in provet imorgon?

Jag: - Jag har tänkt på saken och kommit fram till en lösning!

Svante: - Ja!

Jag: - Ja, vi säger att Angelica är en trollkona och att den riktiga Angelica rövats bort av Ymer som förbanat henne. Och att trollkonan nu måste dödas! Ja, det är vattentätt! Ingen kommer att misstänka någonting. 

Svante: - Okej, ja frågar någon annan.

Jag: - Nä vänta, vi gör en brygd istället. När hon druckit detta får hon så fruktansvärt ont i kroppen att hon måste gå hem. Då blir det inget prov.

Jag gjorde en brygd som Svante hällde i lärarens mjölk på lunchen. Hon fick direkt ont i kroppen och magen som jag sa, men nu vara det så här att hon svimmade. Panik uppstod bland lärarna. Jag och Svante stod bakom ett hörn och garvade ihjäl oss. Sen kom ambulansen och fick föra henne till sjukhus. Det blev lite väl dramatiskt, men Svante och hans klass slapp att göra provet. Så jag är nöjd! Fick höra senare idag att Angelica fått en fruktansvärd diarre. Hon får vara hemma från skolan i minst en vecka!

Nu ska jag ta mig ett järn innan jag ska titta på film. Vi ses / ROLF S


Detta är min brygdflaska

 


Min nya mockartunika!

Hola! Hoppas alla haft ett bra lov! Det har jag nämligen haft. Det har bestått av fester och mycket pizza. Jag åt pizza fem dagar i rad, väldigt gott måste jag säga. Pizza är bra för hyn sägs det, men det är ju ingen nyhet eller hur!

Under lovet på en fest uppstod det lite turbulsen. Jag hade druckit lite för mycket av det goda (15 stark öl och en halv voda). Jag gick fram till två tjejer och tog tag i deras glas och slängde i marken och sa sedan:
"Hallå där era jävla nyduschade pissluder! Jag skulle hellre kyssa ett elefantarsle eller en hel industrisemester än att hångla upp er i brygga"

När jag sagt det kom en av tjejernas kille och skulle "ge mig stryk", men han spydde rakt på mig istället. Då tog jag tag i honom och skrek: "MIN NYA MOCKARTUNIKA!" 

Sen gav jag honom en fet käftsmäll! Han däckade naturligtvis. Ägaren av festen ringde polisen som kom och grep mig. Fick sitta i fyllecell i 4 timmar! Men that´s life. Det ordnade sig tillslut. Det viktigaste var att killen som spydde på mig fick sig en rejäll omgång!

Nä nu ska jag och Per ut och käka pizza! VI SES! PUSS på ljumsken


En sådan här mockartunika hade jag på festen.

 


RSS 2.0